Somia amb Austràlia aquest Nadal

 

Hi ha millor regal de Nadal que viure l’aventura de la teva vida a Austràlia? Pot ser que ja portis temps perseguint aquest somni però que per unes coses o altres no l’hagis pogut complir encara… aprofita el Nadal per demanar que Austràlia sigui la teva millor experiència aquest 2019.

¡Aquest any demana Austràlia per Nadal!

T’ajudem a fer realitat el somni de viure a Austràlia

Escriu-nos!

¿Per què estudiar i treballar a Austràlia?

1. Millorar el teu anglès

Aprèn o perfecciona el teu anglès en un sistema educatiu excel•lent –dels millors del món, segons estudis recents.

2. Treballar amb el visat d’estudiant

Podràs estudiar i treballar per mantenir-te econòmicament a les antípodes.

3. Natura salvatge i surf

La diversitat de zones naturals a Austràlia és infinita: jungla, muntanyes, platges de postal, interior, desert… Tot un món per descobrir pels amants de la naturalesa salvatge i dels road trips en caravana. L’aventura t’està esperant allà a fora: surf, senderisme, excursions increïbles, plans a la platja…

4. Viatjar per Austràlia

Els seus paisatges i meravelles naturals faran que vulguis recórrer el país sencer. I el millor de tot… viatjar per Austràlia és molt fàcil!

5. Descobrir noves cultures

Coneix noves cultures, no només l’australiana, tenint en compte que a les antípodes hi ha gent de tot arreu del planeta. Això et fa madurar, obrir la ment, tenir mes empatia i ser millor persona. En definitiva, Austràlia et canvia la vida.

6. Feina a Austràlia

Un altre dels punts forts d’Austràlia és la facilitat de trobar una feina. Començar a treballar al país dels cangurs i poder-te mantenir econòmicament –i fins i tot poder estalviar una mica per viatjar pel país- és molt mes senzill que a molts altres països.

7. Estil de vida a Austràlia

L’estil de vida a Austràlia és molt diferent a l’europeu, amb un ambient de vida, estudi i feina molt mes relaxat i sense l’estrès que envolta les grans ciutats tal com les coneixem. D’aquí ve la famosa expressió ‘no worries, mate!’ (no et preocupis, company!) que tan utilitzen els australians.

Aprèn a fer surf durant la teva experiència a Austràlia

 

Per tot el que t’hem explicat i per moltes més coses (Surfcamps 👉👉, boat parties, festes a terra ferma, escapades de cap de setmana, BBQs a la platja, road trips…) has de viure l’aventura d’Austràlia. L’aventura de la teva vida. Per exemple, pots aprendre a dominar l’esport nacional d’Austràlia, el surf.

 

Serà el millor regal que puguin fer-te aquest Nadal (l’autorregal tambe convalida 😊) i una experiència que recordaràs sempre per les vivències que acumularàs a la motxila i pel salt personal que aconseguiràs. Aquestes festes, que et regalin Australia per Nadal.

Escriu-nos, t’ajudem gratuïtament